Despre

Am lansat Gaianca.ro deoarece cred că fiecare dintre noi are un rol de jucat în modul în care impactăm planeta. 

Am devenit foarte interesată de sistemul actual și cum, la nivel individual și colectiv, putem deveni responsabili. Am început să faci pași mici, dar am simțit că pot să fac mai mult.    

Nu cred în perfecțiune, dar cred că dacă suntem informați, putem lua decizii mai bune și, pas cu pas, putem vedea îmbunătățiri.  

Reciclarea sau alegerea de a nu folosi mașina pentru un drum scurt nu vor rezolva problema schimbării climatice, dar avem nevoie să înțelegem că fiecare decizie contează. Contează când alegem să cumpărăm produse de la companii care contribuie la înrăutățirea problemei, pentru că îi finanțăm cu banii noștri. La fel cum contează când alegem să cumpărăm legume de la țăranii care muncesc din greu pentru a ne oferi produse sănătoase. Și contează ce lăsăm în urma noastră pentru generațiile viitoare.  

Așa că eu am ales să scriu despre sustenabilitate, reziliență, schimbări climatice, ce înseamnă ele, ce acțiuni putem lua, dar și ce inițiative au luat deja unele companii pentru a veni în ajutor. 

Îmi pun la contribuție cei peste 13 ani de experiență în presă, publicitate și marketing pentru a aduce în față subiecte, oameni și companii care ne pot ajuta pe toți, la nivel individual și colectiv. 

Platforma este axată pe informație despre România. Pentru piața internațională, accesați gaianca.com, iar pentru conținut de business pe partea de sustenabilitate, scriu pe sustenabilitate.biz și pentru Revista Biz.  

Anca Muraru