Ambalaje biodegradabile și compostabile pentru copii

Ambalaje biodegradabile și compostabile pentru copii

Acum există ambalaje biodegradabile și compostabile și pentru copii.  Mai exact, avem o alternativă pentru acele petreceri și ocazii în care vrem să le oferim copiilor ceva sigur, care să le placă din punct de vedere vizual, în timp ce avem grijă și de mediul înconjurător.

Biodeck, furnizorul de ambalaje biodegradabile și compostabile, a lansat Jungle, prima colecție destinată copiilor, ce conține o serie de 10 produse biodegradabile și compostabile, realizate din resurse regenerabile. 

Ilustrațiile sunt create de artista Corina Dragan, iar colecția a fost gândită ca o invitație la joacă și explorare. Jungle include produse precum pahare, boluri, farfurii din carton, paie, fețe de masă, coifuri și triunghiuri pentru petreceri. 

Credem că educația este principalul factor al evoluției și al dezvoltării, iar grija față de mediu se învață încă de la vârste foarte mici. E important să știe că există și aceste alternative la plasticul de unică folosință și de aceea am decis să realizăm o colecție dedicată copiilor. 

Ideea colecției s-a născut ca urmare a unei solicitări venite din partea unuia dintre partenerii noștri, care organizează petreceri pentru copii, dar care își dorește în același timp ca petrecerile sale să aibă o amprentă cât mai redusă de carbon. Așadar, suntem bucuroși să ne dezvoltăm portofoliul de produse cu o colecție adresată copiilor și sperăm că în felul acesta petrecerile din următoarea perioadă să țină cont și de criterii de sustenabilitate.

Adrian Georgescu, Director General Biodeck.

Ambalajele Biodeck au la bază plante, cum ar fi amidonul de porumb și trestia de zahăr, iar procesul lor de producție este unul prietenos cu mediul datorită emisiilor scăzute de carbon. Produsele respectă reglementările UE cu privire la biodegradabilitate și compostabilitate și au certificarile necesare care să ateste calitățile lor. 

Dacă ești în căutarea unor ambalaje biodegradabile și compostabile pentru copii, poți găsi produsele online și în magazinele Carrefour din toată țara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *