Atelierul de Panza

Atelierul de Pânză, accesoriile eco-friendly și reducerile de vară

Atelierul de Pânză, program al Asociației Viitor Plus, oferă celor ce vor să fie prietenoși cu mediul accesorii reutilizabile, care ajută la reducerea consumul de plastic (material care nu se reciclează și este dăunător dacă ajunge în natură).

I-am mai menționat pe cei de la Atelierul de Pânză și produsele lor care îmi plac foarte mult.

Acestea sunt cusute în București, în cadrul unei unități protejate autorizate – ceea ce înseamnă că peste 50% dintre angajații businessului social sunt persoane cu dizabilități.

Printre accesoriile disponibile se pot găsi: traiste din bumbac 100% (netratat, nevopsit și neînălbit) cu diferite modele de grafică și mesaje motivaționale, produse din bumbac reciclat și accesorii Puzzletex, realizate din materiale textile reutilizabile (borsete, ghiozdane, genți tip Lunch, penare, huse laptop/tabletă, șorțuri de bucătărie etc.). Toate produsele sunt disponibile și pot fi comandate online.

Luna aceasta, la comenzile plasate pe site, prin aplicarea codului de discount „IULIE20”, clienții vor beneficia de 20% reducere la fiecare comandă.   

Atelierul de Pânză SRL, lansat în anul 2009, este o unitate protejată și întreprindere socială a asociației Viitor Plus. În Atelier sunt confecționate produse textile prietenoase cu mediul. Pe lângă misiunea de protejare a mediului, Atelierul de Pânză are și o misiune socială, aceea de a susține locurile de muncă pentru persoanele cu dizabilități.

Viitor Plus este o organizație non-profit cu o experiență de peste 16 ani în dezvoltarea de programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat și infrastructură de mediu. Principalele programe derulate sunt: Adoptă un Copac, Atelierul de Pânză, Recicleta, Harta Reciclării, Eco Provocarea și Biroul Eco.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *