auchan produse ecologice

Auchan la început de an școlar: articole ecologice și instrumente de scris din plastic reciclat

Despre Auchan am mai scris, pentru că au inițiative care oferă și alternative la îndemână. Și cum se apropie începerea școlii, ne uităm și mai mult la rechizite și ce variante mai prietenoase cu mediul există, iar Auchan a anunțat că are în oferta din această vară articole ecologice și pixuri din plastic reciclat.

Articole ecologice de marochinărie și instrumente de scris din plastic reciclat

În continuarea acțiunilor de protejare a planetei și din dorința de a încuraja un consum responsabil, oferta de rechizite școlare a Auchan include, anual, o gamă eco marca Auchan, precum:

  • ghiozdane realizate din poliester reciclat;
  • ghiozdane realizate din 80% materiale reciclate, cu construcție optimizată, certificare FSC, rezistente la apă timp de o oră;
  • diverse instrumente de scris și colorat (pixuri, rollere cu rescriere, markere, carioci etc.) realizate din pet-uri reciclate;
  • rollere cu rescriere cu ambalaj reciclat și certificat FSC (de altfel, marea majoritate a rechizitelor au ambalaj din carton sau alt material biodegradabil);
articole ecologice

Auchan donează 10% din vânzările produselor de papetărie eco marcă proprie

Auchan continuă să sprijine comunitățile pentru a susține dezvoltarea copiilor din medii vulnerabile. Astfel, 10% din vânzările produselor de papetărie eco, marcă proprie, vor fi direcționate către Asociația Habitat for Humanity România pentru construirea de locuințe decente în comuna Berceni din județul Prahova. 

Scopul proiectului este de a asigura un mediu adecvat pentru o bună dezvoltare pentru preșcolari și școlari. 

Pentru că am văzut zilele trecute o știre despre un studiu Deloitte și principala preocupare a părinților în ceea ce privește cheltuielile cu începerea anului școlar, în contextul creșterii prețurilor, vă las câteva informații oferite de Auchan despre înghețarea prețurilor la o treime din rechizite (cele sub marca Auchan). 

Prețuri înghețate pentru o parte dintre rechizite

Până pe 13 septembrie, în magazinele Auchan, există o gamă largă de rechizite și produse pentru școală, din care, peste o treime – cele sub marca Auchan, au prețurile înghețate încă din luna iulie, în cadrul acțiunii masive anti-inflație implementate de retailer.

În magazine și pe auchan.ro se pot găsi ghiozdane, penare, instrumente de scris și de colorat, materiale de creație, articole de papetărie și accesorii educative. Mai mult, la achiziția produselor din această gamă și folosirea cardului MyCLUB Auchan, clienții  beneficiază și de 5% bonus în bani pe cardul de fidelitate.

Cel mai ieftin ghiozdan costă 19,90 lei, iar prețul unui penar pornește de la 3,90 lei, produsele fiind disponibile în funcție de gama magazinelor.  

Ce conține un ghiozdan complet echipat, la prețul de 100 lei 

Cu un buget de 100 lei se poate cumpăra un ghiozdan echipat cu 20 de articole, respectiv 10 caiete, un bloc de desen, câte un set de carioci, creioane colorate, pensule, acuarele, pixuri, stilou, creioane grafit, precum și un penar, o riglă, o radieră și pic corector. 

De asemenea, există și variante de penare complet echipate la prețuri începând de la 35 lei. 

Oferta din acest an include:

  • Peste 600 de instrumente de scris și desenat (creioane, pixuri, carioci, rollere, acuarele, etc) 
  • Peste 300 de articole de marochinărie (ghiozdane, rucsacuri, genți, penare simple sau complet echipate) 
  • Peste 200 de tipuri de caiete și zeci de modele de coperți 
  • Peste 200 de articole pentru orele de arte plastice (pânze și canvasuri de pictură, vopsea acrilică, pensule, articole de lipit și asamblat, pastă modelaj etc)
  • Peste 150 de elemente de clasare și aranjare (dosare, mape, bibliorafturi, ecusoane, etc)
Auchan articole ecologice

Oferta este completată de accesorii de înfrumusețare, stickere și materiale pentru decorat, accesorii educative (cretă, ecusoane, globuri geografice, calculatoare, articole de trasare etc.), agende, calendare și seturi de Arts&Crafts, precum și de zeci de articole de corectură.  

Mai mult, Auchan propune și o gamă variată de textile Inextenso dedicate școlarilor și preșcolarilor, care acoperă principalele nevoi pentru școală. 

În plus, pentru a susține actualii și viitorii elevi este pregătită și o ofertă variată de electronice și accesorii PC (laptopuri, imprimante, periferice, căști), mobilier și accesorii (birouri, scaune de birou, lămpi de birou etc), articole pentru prepararea micului dejun și al pachețelului, precum și o gamă largă de cutii pentru sandwich și sticle de apă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *