bonapp.eco

Bonapp.eco, aplicația care ajută la reducerea risipei, ajunge în Cluj-Napoca

După cum anunța la începutul anului, bonapp.eco, aplicația mobilă de combatere a risipei prin conectarea consumatorilor cu retaileri care vând produse alimentare și de înfrumusețare care se apropie de data de expirare, se extinde în Cluj. Startup-ul românesc a afiliat 30 de parteneri pe piața din Cluj-Napoca, inclusiv mari magazine alimentare, restaurante, brutării și cafenele.

Printre primii parteneri ai rețelei bonapp.eco din Cluj-Napoca se numără Glovo, Noodle Pack, Donuterie, Cora, Penny România, Starbucks, Narcoffee Roasters, Shanghai, Lemnul Verde precum și companii independente.

Prin intermediul aplicației mobile, putem cumpăra produse care se apropie de data de expirare, la prețuri mai mici cu 40% – 80%. Aplicația este disponibilă pe iOS și Android și ne permite să cumpărăm produse, rapid și simplu, prin plata online cu cardul, direct în platforma mobilă. Până acum, peste 30.000 de utilizatori au descărcat aplicația și au fost vândute 4.000 de pachete în primele cinci luni de la lansarea în București. 

„Cu o populație de peste 300.000 de locuitori, Cluj-Napoca a fost mereu în planurile noastre de extindere. Pe lângă datele demografice favorabile, Cluj-Napoca oferă și o potrivire culturală promițătoare pentru bonapp.eco. Orașul se bucură de un important centru de afaceri și un ecosistem de startup-uri în plină creștere, cu oameni tineri și educați, care împărtășesc valorile noastre în privința ecologiei. Datorită acestui mediu ideal și cu sprijinul echipei recrutate recent, credem că ne vom atinge obiectivul de a afilia 400 de parteneri și vânzări de 10.000 de pachete până la sfârșitul anului.”

Grégoire Vigroux, cofondatorul bonapp.eco.

Startup-ul românesc bonapp.eco a fost lansat în noiembrie 2021, până acum în București, și vrea să se extindă anul acesta în Timișoara, Iași, Brașov și Oradea. În prezent, angajează echipe de vânzări, precum și manageri locali în aceste orașe.

Foto: bonapp.eco

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *