risipă

Fără risipă – produse Yves Rocher pe bonapp.eco

bonapp.eco și Yves Rocher România își unesc forțele pentru a combate risipa în industria frumuseții. Aplicația românească bonapp.eco, lansată numai cu patru luni în urmă, și Yves Rocher, care are o prezență de peste 20 de ani în România, vor pune la dispoziția noastră produse cosmetice care se apropie de data de expirare.

Până acum, șase magazine Yves Rocher s-au alăturat rețelei bonapp.eco în București, iar parteneriatul urmează să se extindă și în alte magazine Yves Rocher din România. Produsele Yves Rocher care mai au câteva luni până la data expirării pot fi achiziționate acum din unele dintre magazinele companiei din București. Prin aplicația mobilă bonapp.eco, prețurile sunt cu cel puțin 60% mai mici.

bonapp.eco

La doar patru luni de la lansare, aplicația bonapp.eco a fost descărcată de peste 30.000 de utilizatori. Până acum, startup-ul a salvat de la risipă peste 3.000 de pachete cu mâncare în București.

Disponibilă pe iOS și Android, bonapp.eco este o aplicație mobilă care combate risipa. Prin aceasta, putem economisi între 40% și 80% când achiziționăm alimente și, de acum încolo, și produse de frumusețe. Peste 150 de parteneri sunt afiliați bonapp.eco, majoritatea magazine alimentare, restaurante, benzinării, patiserii, cafenele, hoteluri și magazine de frumusețe.

Yves Rocher

Yves Rocher operează în peste 90 de țări, cu 3000 magazine în întreaga lume ce deservesc peste 30 de milioane de consumatori, cu un sortiment de produse de 1000 de referințe. Yves Rocher are un model de business prin care controlează 100% din procesul de producție, de la cultivarea plantelor, recoltarea lor, extragerea ingredientelor active și integrarea acestora în produsul final, ceea ce ne permite propunerea produselor accesibile, dar și reducerea amprentei de carbon.

Ambiția brandului este de a acționa în armonie cu natura, asemenea plantelor și copacilor. Această viziune, dedicată frumuseții femeilor, a ghidat dintotdeauna brandul, fiind pilonul conceptului Cosmétique Végétale®. ®Marcă înregistrată de Yves Rocher în Franța. 

În La Gacilly, Franța, marca Yves Rocher deține 60 de hectare și plante crescute în sistemul Agriculturii Biologice. Aici înfloresc acele specii care devin ulterior ingredientele active din formulele produselor companiei. 

Designul produselor Yves Rocher este ecologic, bazat pe ingrediente de origine vegetală, iar ambalajele sunt concepute cu o abordare 100% ecologică. Astfel, începând din octombrie 2020, toate flacoanele care ies din fabricile Yves Rocher sunt compuse din plastic 100% reciclat și reciclabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *