Plimbare-protest pentru pădurile din Valea Cerbului

Agent Green organizează o plimbare-protest, sâmbătă, 29 ianuarie 2022, pe Valea Cerbului, în Munții Bucegi. Potrivit ONG-ului, păduri seculare de 170 de ani sunt doborâte în acest moment. Asociația a pus la dispoziție un video cu situația de la fața locului, pentru a înțelege situația actuală și nevoia unui protest.

Conform asociației, tăierile continuă în ciuda sesizărilor și protestelor făcute de Agent Green, în pofida procesului câștigat și a anchetei OLAF pentru mutarea din pix a limitei rezervației naturale ”Abruptul Prahovean”.

Agent Green te invită să lași internetul vreme de câteva ore și să te alături, pentru că este nevoie de prezența ta fizică la o plimbare-protest prin pădurile masacrate și cele alăturate, încă neatinse.

Punctul de întâlnire este în parcarea de la Gura Diham, la ora 10:00, de unde se începe drumeția-circuit cu grad mediu de dificultate, care va dura circa două ore. Ești așteptat cu o atitudine pozitivă și non-violentă și cu rugămintea de a respecta măsurile de prevenție a răspândirii COVID19.

Este nevoie să te echipezi corespunzător pentru un traseu de iarna la munte: bocanci rezistenți și impermeabili, geacă rezistentă la vânt, căciulă, guler, mănuși, ceai în termos și voie bună.

Pentru mai multe detalii și update-uri, urmăriți event-ul de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *