Tommy Hilfiger

Sustainable Evolution cu Tommy Hilfiger

Asumarea unei atitudini proactive și responsabile în viața de zi cu zi înseamnă și o garderobă care urmează principiile circularității. M-am bucurat să aflu că Tommy Hilfiger ne spune în această primăvară cum misiunea sa este să găsească constant metode de limitare a amprentei de carbon și de apă, folosind materiale ce fac parte dintr-un cerc sustenabil.

Noua colecție Tommy Hilfiger Primăvara 2022 ne propune un tricou cropped fit din bumbac organic 100%, o cămașă oversized cu o croială modernă, de asemenea, din bumbac organic pur, un hanorac casual, tot din bumbac organic 100%, în combo cu o pereche de jeans ultra high raise, din bumbac și elastan reciclat, și o geantă bucket, din 95% poliester reciclat.

Bazându-se pe ambițioasa misiune de sustenabilitate, Waste Nothing și Welcome All, colecția Tommy Hilfiger Primăvara 2022 este realizată folosind și mai multe metode și materiale sustenabile.

Sfaturi utile pentru sustenabilitate din partea Tommy Hilfiger

  • Mai puține spălări. mai multe purtări
  • Între spălări poți aerisi articolele vestimentare la soare afară, în fața unui geam sau a unui ventilator, pentru a diminua acumularea de mirosuri sau bacterii.
  • Calitate în loc de cantitate
  • Investește într-un articol calitativ, creat cu atenție pentru a rezista mai mult timp.
  • Schimbă sau dăruiește
  • Schimbă articolele cu persoanele apropiate atunci când nu le mai porți, pentru a le oferi o nouă viață. Un obicei nou și util care ajută planeta.

Colecția este disponibilă în magazinele selecționate Tommy Hilfiger și pe magazinul online oficial.

Tommy Hilfiger 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *